May 2012

Gratulerer med dagen Norge!

I dag har vi vært å sett på barnetoget i Randaberg. Så tok vi turen til Randaberg hallen å spiste kake. Jeg hadde en herlig New York Cheesecake, den hadde vært magisk med litt bærsaus. Vi ble invitert på grillmat hos mor og far, på grunn av været ble maten grillet i ovnen. Til dessert hadde vi 17. mai cupcakes som jeg hadde lagt.  Så var vi hos Christina og Johnny senere på ettermiddagen på enda mer grill mat, herlig dag med masse godt å spise! Fikk vår kamerat Øyvind til å lage Pablova kake, mmm… Herlig 17. mai kake!

Håper dere hadde en flott dag!

 

 

Sjokolade cupcakes med ostekrem.
Rose swirl, flagg lagt i marsipan.

 

 

 

 

 

 

Far og min storesøster Elisabeth syntes mine 17. mai cupcakes var kjempe gode!

Enda en Manchester United kake

Kjekt å få hyggelige tilbakemeldinger fra folk som har sett kakene mine og ønsker seg en lik.
Jeg lagte på onsdag og torsdag denne Manchester United kaken. Håper mottakeren får en flott feiring i helgen!

 

             

Lynet McQueen

På onsdag lagte jeg denne Cars kaken. Det er en gutt som blir 4 år som skal få denne kaken når dagen feires på lørdag. Jeg har brukt min beste oppskrift, Fru Rasmussens beste sjokoladekake. Kaken stekte jeg i to former, fylte og skar så formen for å bygge strukturen på bilen. Når jeg var fornøyd med formen smørte jeg den med Smørkrem og trakk den med rød marsipan. Så var det å skjære ut detaljene.

Kjekt å prøve noe helt nytt. Håper Joachim blir fornøyd med overraskelsen!

 

        

 

Juicy Couture veske

Linda ville overraske sin datter Sandra, som var konfirmant i dag med ei Juicy Couture veske. I tillegg til vesken lagte jeg cupcakes med rosa ostekrem og bokstaver som utgjorde teksten: Juicy Couture Sandra.

Kaken er Fru Rasmussens beste sjokoladekake med Smørkrem trukket med marsipan. Teksten på vesken er lagt med royal icing. Sjokoladecupcakes er laget av Fru Rasmussens beste sjokoladekake og toppet med rosa ostekrem.

 

    

Ostekrem til cupcakes

Ostekrem

200 gr smør
500 gr melis
300 gr Philadelphia

 
Rom temperert smør og melis mikses til en jevn krem. Miks lenge på lav hastighet til den blir luftig. Philadelphia ost mikses inn i kremen. Om du ønsker farge og smak tilsettes dette til slutt. Kremen blir tynn etter Philadelphia osten er rørt inn. Fyll sprøyteposen og legg den i kjøleskapet til den blir fast igjen. Blir den for stiv lar du den ligge litt på benken til den blir en god konsistens og lett å sprøyte ut.

 

 

 

Hocky drakt kake

Margunn ville ha ei hocky konfirmasjonskake til sønnen Ole Marius. Jeg fikk frie hender og da ville jeg lage ei kake som lignet på drakten hans. Jeg lagte også noen cupcakes med hocky kølle og puck.

Kaken er Fru Rasmussens beste sjokoladekake trukket med Sukkerpasta.

 

Spa cake pops og Yoshi cupcakes

                                                       
På lørdag var jeg så heldig å få være med 9 kjekke jenter i utdrikningslaget til Marie! Det var en kjempe kjekk dag som startet med oppgaver for bruden og så tok vi turen på Spa. Herlige behandlinger og avslapning i spa-avdelingen. Jeg lagte spa cake pops for anledningen. Disse koste vi oss med i mini bussen på vei tilbake til forloveren. Etter mange kjekke sprell gjorde vi klar maten og koste oss med herlig tapas.

 

 

Bruden ble overasket av en fantastisk musikker som spilte alle hennes favoritt sanger. Det var et magisk øyeblikk! Så var vi klar for dessert. Vi ble servert sjokolademousse, fruktspyd og Yoshi cupcakes som jeg hadde med. Bruden blir kaldt Yoshi av sin forlover så hun syns det hadde vært stilig om jeg lagte noe med denne figuren. Både cake popsene og cupcakesene ble tatt godt i mot av jentene. Vi hadde en fantastisk dag med vår kjære Marie som vi alle er så glad i. Vi gleder oss til vi skal i bryllup om noen få uker.

 

Mitt første kakekurs

17 damer var med på mini kurs i cupcake og kakedekorering i går. Det var veldig kjekt å få dele denne kvelden med så mange flinke kakedekoratører! Dette har jeg lyst å gjør igjen! Tusen takk til alle dere som var med!

Bilder fra kvelden ser du her i galleriet!

NB! Trykk på et bilde så får du opp galleriet.
I høyre hjørnet kan du trykke på krysset så får du se bildet større! 

Mange flotte kaker og cupcakes!