June 2012

Rumpe kake

I dag lagte jeg denne rumpe kaken!

Jeg lagte sjokoladekake i to runde spring former 28 cm, med sjokoladefyll mellom lagene. Skar til kaken litt etter litt. så smurte jeg kaken med smørkrem før den fikk et lag marsipan farget med wilton fargen Ivory.  For å lage kaken litt ekstra frekk ble det en g-streng med hjerte lagt av spiselige perler. Bursdags-gutten ble overrasket av gode venner med bursdags fest og hans kone hadde bestilt denne kaken til han. Håper han ble fornøyd med kaken og dagen!

 

Prinsesse kake til Marielle 6 år

På fredag feiret Marielle sin 6-årsdag, hennes mamma ville overraske henne med en prinsesse kake.
Masse rosa og en sølvfarget krone i marsipan.

Håper Marielle hadde en flott feiring av dagen!

 

Traktor kake

I går lagte jeg denne traktorkaken til Sander. Han elsker traktorer så da skulle bursdagstema være traktor. Sjokoladekake med sjokoladefyll, trukket med smørkrem og marsipan. Dekorert med marsipan.

 

       

Dåpskake til Pernille

Søte Pernille ble døpt sist søndag. Mamma Marita gav meg frie hender så da ble det en enkel kake med masse blomster. Sjokoladekake med sjokoladefyll, trukket med smørkrem og marsipan. Pynt i marsipan og spiselige perler.

 

Petshop bursdagskake

Hermine ble 4 år og dette året var det Petshop kake hun hadde ønsket seg.
Sjokoladekake med sjokoladefyll, trukket med smørkrem og marsipan. pynt i marsipan og plastigurer.

 

Dåpskake til baby Ulrikke

Baby Ulrikke ble døpt i dag. Mamma Renathe ville ha en saftig sjokoladekake til den store dagen. Ruter med perler, rosa og hvit trekk med søt liten baby på toppen.

 

 

  Tillykke med den store dagen! 

 

Magisk bryllupsfeiring på Utsteinkloster hotell

På fredag giftet min gode venninne Marie seg med sin kjære Øyvind. En vakker vielse i Randaberg Kirke så god mat og flotte ord til de nygifte fra nær familie og venner. Kake bordet var enormt, og for en kakemoms som meg selv, en drøm.

Jeg fikk den store æren av å lage bryllupskaken til brudeparet. Kaken stekte jeg på onsdagkveld og trakk den på torsdagsmorgen. Bruden var selv med å pyntet kaken på torsdagsettermiddag. Jeg ble veldig fornøyd med resultatet!

 

         

 

 

 Fantastisk dag med flotte mennesker!