September 2014

Dåpskake til Tjerand

Før helgen lagte jeg en dåpskake til Tjerand. Han er gutten til Anette som jeg har gått barne- og ungdomsskolen sammen med. Jeg har også lagt dåpskake til hans storesøster Monja og bryllupskake til Anette og Jon. Det er veldig kjekt å bli spurt om å lage kake en tredje gang. Det tar jeg som et stort kompliment 🙂

Tjerand fikk som de andre Fru Rasmussens beste sjokoladekake fylt med sjokoladeglasur, trukket med smørkrem og sukkerpasta. Pynt er også lagt i sukkerpasta.

Her er kaken:

Dåpskake til Vilma

Min gode venninne Marita har fått enda ei jente, sammen med Stein Gunnar har de tre flotte jenter. Minste jenta Vilma ble nylig døpt og jeg fikk lage dåpskaken. Marita ville ha en enkel kake med søt rosa farge. vi så litt på nett på hva kaker hun likte, så gav hun meg frie tøyler. Jeg har lenge hatt lyst å prøve å lage converse baby sko, og de minner meg litt om Marita så da ble det hoved pynten på kaken. En saftig sjokoladekake, Fru Rasmussens beste sjokoladekake fyllt med sjokoladeglasur, og trukket med smørkrem og sukkerpasta.

Her er kaken: