Angry Birds pigs

Mine nevøer Martin og Mads kan dette med Angry Birds. Jeg forstår ikke hvorfor de er sinte, men fikk kort opplæring om at grisene er de “stygge” og at fuglene skytes med sprettert på de.
Vi hadde påskefrokost hos mor og far på søndag og da satt vi en time og to å lagte Angry Birds. Utrolig imponert over mine nevøer på 5 og snart 8 år. De lagte så mange flotte marsipan figurer. Jeg lagte 20 griser til Martins bursdag som skal feires snart. Angrybirdskaken de skal stå rundt står i frysen. Jeg lagde to i slengen når Mads fylte 5 år i januar. Greit når de ønsker seg like kaker. Jeg lagte 10 griser med hjelm, 6 vanlige griser, 3 griser med bart og en gris med krone som er konge.

Kongen var selvsagt til bursdagsbarnet som bli 8 år om 7 dager.

 

 

 

 

 

 

Det ble mange forskjellige figurer på guttenes fat. Påske egg, og mange angrybirds. Lillesøster Maren, farfar og tante Janne Cecilie ble også lagt i marsipan utgave.

 

 

Utrolig koselig søndag med familien!