Spa cake pops og Yoshi cupcakes

                                                       
På lørdag var jeg så heldig å få være med 9 kjekke jenter i utdrikningslaget til Marie! Det var en kjempe kjekk dag som startet med oppgaver for bruden og så tok vi turen på Spa. Herlige behandlinger og avslapning i spa-avdelingen. Jeg lagte spa cake pops for anledningen. Disse koste vi oss med i mini bussen på vei tilbake til forloveren. Etter mange kjekke sprell gjorde vi klar maten og koste oss med herlig tapas.

 

 

Bruden ble overasket av en fantastisk musikker som spilte alle hennes favoritt sanger. Det var et magisk øyeblikk! Så var vi klar for dessert. Vi ble servert sjokolademousse, fruktspyd og Yoshi cupcakes som jeg hadde med. Bruden blir kaldt Yoshi av sin forlover så hun syns det hadde vært stilig om jeg lagte noe med denne figuren. Både cake popsene og cupcakesene ble tatt godt i mot av jentene. Vi hadde en fantastisk dag med vår kjære Marie som vi alle er så glad i. Vi gleder oss til vi skal i bryllup om noen få uker.