En vel fortjent pause…

I huset til Fru Rasmussen er det full nedtelling av dager!
Det er 4 uker til termin! Vi venter gutten vår 7. februar.

 

 

Jeg hadde min siste kakebestilling 25. november, og syns det var litt deilig å ikke ha noen oppdrag i desember da det er så mye som skjer den mnd. Men 2. juledag skulle nabo jenta feire dagen og da var det kjekt å lage en kake til Linnea Jasmin når det var så lenge siden sist.

 

På lørdag feiret min bror sin 35-årsdag, samt “Vi har bygget på en etasje” fest.
Vi fikk servert fantastisk god tapas fra Barca Food og jeg ble spurt om å lage kake.
Jeg lagte en liten kake som stod som toppen på et 4. etasjers kakestativ, de andre etasjene fyltes med sjokoladecupcake. Det ble en halvfrekk kake med en toppløs dame som har sprettet opp av kaken. Bilde kan du se under galleri.

 

Denne uken er det min nevø Mads som skal feire dagen sin.
Han blir 6 år. Det blir den 4 bursdagskaken jeg lager til Mads.
Første kaken var postmann Pat, så var det ToyStory 3, i fjor var det Angrybirds
og i år har han ønsket seg Buzz Lightyear.

 

Nevøene vet som regel godt hva de vil ha og bestilling for neste års bursdag pleier å komme nesten før årets er overstått 🙂 De siste 2 bursdagskakene har jeg lagt 2 av når jeg først var i gang og satt den ene i fryseren til storebror Martin fyller året i april, men i år ønsker de seg forskjellige kaker. Kjekt med en liten utfordring 🙂

 

Det blir nok noen rolige uker fremover, men jeg kommer sterkt tilbake våren 2013!

 

Fru Rasmussen