Fru Rasmussens beste sjokolade cupcakes

Sjokolade cupcakes

4oo gr smør
4,5 dl vann
5 ss kakao

8 dl sukker
9 dl hvetemel
4 egg

1 boks rømme
2 ts natron

Smelt smør i vannet og rør i kakao. Settes til side i 10 min. Ha sukker og hvetemel i en bolle. Tilsett den avkjølte vesken. Rør godt, tilsett ett egg om gangen. Ha natron i rømmeboksen og bland inn i kakerøren.

170 grader i 20-30 min. 48 stk.
Jeg bruker Americanske cupcakes former, som har en stiv kant øverst slik at fyllet ikke renner ut, fyller halve formen. Det blir mange cupcakes ut av denne oppskriften, de er supre å fryse og tar ca 30 min å tine så du kan ha kaffe maten klar på 1-2-3. Americanske cupcakesformer får du kjøpt f. eks på Europris.

Jeg bruker å froste cupcakesene mine med Ostekrem,
du kan fryse cupcakesene ferdig pyntet med ostekrem.