Da var endelig den store dagen her…

Søndag 28. april kl. 11 ble vår nydelige Levi Nati døpt i Randaberg Kirke. Min Gudmor, tante Bente bar han til dåpen og ble også hans Gudmor. Etter dåpen serverte vi hjemmelaget koldtbord hjemme hos min mor og far. Flott telt med innerduk var satt opp på terassen, vi er heldig som har familie som driver med telt, PS-Selskapsutleie AS.

Jeg lagte 2 kaker. En 3 etasjers sjokoladekake og en enkel krydderkake med spiselig bilde.
Min svigerinne Vibeke lagte en Kiwi ostekake og søskenbarnet mitt Kristine lagte en Oreo iskake.
Mor hadde kjøpt lefser og lagt moltekrem.

Storesøster Evelyn Malee ble også feiret, hun ble 2 år 16. april.
Hun fikk Hello Kitty cupcakes og mange flotte pakker!

Vi har hatt en kjempe flott dag med våre nærmeste! 
Tusen takk til mor og far som lagte til med telt hjemme på terassen og for så god hjelp med maten. Takk til min bror, Per-Erik som hjalp til med teltet og maten. Takk til min svigerinne for mat og kake. Takk til mitt søskenbarn for kake og takk til min gode venninne Hilde for maten.

Mest av alt tusen takk til Kjell, Vibeke, Hilde og Bente som ville være fadder for vår lille gutt!