Iphone 5 kake

Min brors eldste gutt Martin ble 10 år 10. april. Martin ville ha en Iphone 5 kake.

Jeg lagte en sjokoladekake i langpanne. Fant målene på Iphone i mm og endret målene til cm og doblet de. Tykkelsen på kaken ble endel større, men de måtte jo få litt kake. Min mann John endret navnet mitt i kontakter til Tante Janne Cecilie, så sendte jeg han en melding og han tok et skjermbilde som jeg printet ut på spiseligark. Sjokoladekaken ble smørt med sjokoladesmørkrem og trukket med sort marsipan. Knapper og div hull for å se mest mulig som originalen. Det spiseligebildet hadde sett bedre ut om det ble lagt på hvit marsipan først, men jeg tok en sjanse og det ble brukbart.

Lagte også noen cupcakes med små apper.
Her er bilde min svigerinne tok av kaken.

  
Tusen takk for kul Iphone kake til min 10 års dag tante Janne Cecilie. Stor klem Martin