Bryllupskake til Aina og Aina

Aina som jeg har gått i klasse med, likte to kaker jeg har lagt tidligere og med de i tankene og ellers veldig frie tøyler laget jeg en tre etasjers sjokoladekake med sjokoladefyll, smørkrem og marsipantrekk. Pyntet med silkebånd, et bånd som på avstand ser ut som diamanter og med blomster i sukkerpasta.

Jeg har kjøpt diamantbånd tidligere, og foreslo å bruke dette på kaken, men fant det selvsagt ikke når det skulle brukes. Heldigvis har vi så mange flotte butikker i Randaberg og som oftest er det mulig å få tak i det en trenger. På Fem høns fant jeg dette sølvbåndet som ser ut som diamantbånd, men hoderegningen funket ikke helt i et varmt hode og jeg kjøpte 6 meter i stede for 60 cm. Nå har jeg hvert fall bånd om jeg skal lage noe slikt igjen 🙂

Enkel og flott kake til et flott brudepar.

 

 

Gratulerer så mye med bryllupsdagen Aina og Aina.
Ønsker dere alt godt!

Klem fra Fru Rasmussen, Janne Cecilie.